Thursday, November 12, 2009

part 2 : projek mega besi buruk

sambung citer part 1 pulak.kali ni keje jd mudah dah la.nak buat decoupage sume tu bukan susah pon yg susahnya nak menggergaji.... nak buang paku2 sume tu... nak mengecat la...rumit... kong keng kong keng adik laki sy tu bertukang.1 lagi nak bagitau kak ish cat tu wani guna cat minyak brand nippon paint.wani mmg xsuka guna spray sbb sakit tangan nak tekan2 spray tu...kui3
so sy terima yg dah kiut2 je..ekekek kasi tambah2 kaler n bunga2 aje...tgk mana nak cari kakak yg bijak cam ni???

2 keping dah touch up sket2...tggal 2 keping lagi yg kosong.mrG tempah kaca tuk lapik kat atas kaki mesin tu...

selepas

tatau nak tulis apa..so belasah tulis nama mia.perasan x permukaan kayu x sama?xleh nak buat apa dah paham2 sendiri la dah nama pon benda buruk...

nak buleh ke dapat hasil yg nih mmg tragis sket...3x ubah.serba x kene...bazir gesso ngan tisu.huh kalau cantik xpe la jugak.dgn 3 reben dkt word tu mmg bodoh sgt la hasil nih tp malas dah nak layan kayu nih.sy boikot ini kayu sbb menyusahkan otak sy...nasib la labu...kesian kat ko kayu!!! padahal tuan yg nak buat nih kering idea...wakakakaka

yg ni lagi kesian...decoupage tu leh la diterima lagi.tp lace sekeliling tu...hahhahah sy pon xpaham apsal p bubuh lace tu.kalau lace kedut2 cantik la jugak kan???????sbb malas nak jahit kedut2 tu so gam je cam tu...pastu bila xcantik marah kat diri sendiri....kesiannnnn tolong la kesian kat sy nih tolong laaaaa

lagi sekeping yg xbuat apa2 lagi.tp sbb cat cat siap2 so senang la kalau mai idea berdesup buat...

nih kepingan yg nipis sket.xpotong dari mana2 bahagian pon tp sy main kopak terus.leh dapat sekeping..hehhe xcat ngan cat minyak tp buh gesso je.sbb kecik je kepingan nih.yg kat atas sume tu berat2 tau kayu tu.

ubah jd tempat penyangkut.ekceli penyangkut tu me beli tuk sangkut langsir tp dah jd benda lain pulak..huahuahuahua

setakat nih le dulu dari tokey barang buruk...pandai2 je ngaku tokey.... xmalu tul nantikan part3 pulak ye....muahahha ada ke yg ternanti2?????

1 comment:

FAWA said...

wanie...mmg superb la semua projek 'kayu buruk' tu... i like ittt