Wednesday, November 11, 2009

my fes faux cake...

ye la..... ye la..... hodoh ek faux cake nih??? hahahhahahha
naik teleng kepala nih nak kasi licin putty filler tuh atas span...fuh rasanya buat kek nih mmg bukan me punya feberet la...comot je nak buleh ke sudah nih sume.....baik jahit hanging heart lagi best..ahhahah tp masalahnya baru je beli plaster of paris tu konon2nya nak buat lagi banyak lepas nih....hurmmm cam xsanggup dah nak buat wakakakaka

5 comments:

Papa @ Mama Zara Sofea said...

eh mama mia ni... kutuk2 cake comel dia tu pulak.. cantik la.. ok apa... meh sepotong! :p

-DiraDiya- said...

wahahaha..
blh wat replika kek bday adam ni..
miahahaha..
tgk blh.. sentuh jgn.. mkn lg la xblh!!..

Mummy Fia said...

kau sungguh berseni wahai ibu mia..
ku admire kamu..!

wanie @ suzie said...

yus : cantik sbb xtgk dekat daaaa...cuba kalau tgk dekat2..nangis la jawabnyaa

dira : tau xpa.hahahha wani dah terpk2 nak buat 1 yg besar tuk mia...wuwuuw jangan jeless

mummy fia : tqqqqq.....open admire ku...haahhahah

azlina said...

salam wanie..cantik apa dik kek ni..ada bkt la wanie mcm btl danmcm yg dia org jual online tu plaster of paris tu mhl tak wanie...kalau x mau bak bg kat akk he..he...