Thursday, March 11, 2010

L.O.V.E -aktiviti bersama mia....


mentang2 la lam hati penuh cinta abes sume benda nak tulis love...huh menyampah tul ngan si wani nih...waakkakakak..


bantal bentuk oval ni dah lama dah jahit tp malas nak buh kapas kat dalam tu.dah berbulan2 la rasanya.tp sbb skang nih terlebih rajin so sy selongkar2 harta karun sy tu jumpa la .sumbat2 kapas...jahit2 sket...jahit renda(sume pakai tangan je ye..non ado mesin jahit)...ikat2 reben...gam2 tadaaa siappp...tp butang butterfly tu mia yg pilih tau...cakap kat mia "mia..mia..try pilih butang tuk ibu nak letak kat bantal nih." so mia pilih la butang tu..hahhh hebat x sket2 dah join dah dia skang nih...boleh harap la kiranya...kuang3...boleh harap la sgt.



3 comments:

Mummy_Sofea said...

wani sgt canteek...nak satu..hehe..sbb pinky..

Rizziela said...

Cantiknya...

Mea pun kreative macam ibu dia.....bagus-bagus

bionic women said...

cantiknya...pandailah dan sungguh creatif wanie nih...kalau saya ntah aper dah jadinya..tangan ni keras betul, menjahit ke, mengait ker, melukis ker saya memang failed..huhu..semuanya kena beli..jeles tau dengan orang yg creatif nih..anugerah yang x ternilai dari illahi