Sunday, November 1, 2009

ibu yg xberapa sihat n anak yg suka mengemas....

seminggu yg lepas adalah minggu sakit2 sedunia....kepala sakit...perut menyucuk2...kejap rasa panas cam kat padang pasir...kejap rasa sejuk cam kat kutub utara....kejap x rasa apa2 pon...kejap lagi panas idung,mata, pipi,mulut tp bila pegang kaki sejuk cam rendam ais...semuanya x kene...haihhhh

ikutkan hati kan berkobar2 nak update hasil2 terbaru yg sumenya projek barang buruk.tuan blog nih mmg kesian kan asek bergelumang ngan barang buruk n kain2 perca aje...ishk2 kesian sggh...bini sapa la nih...huhuhu

me ada projek mega besar besaran yg dijayakan wif baba mia n papa amir aka satu2nya paksedara mia.tp projek yg dijayakan bersama nih lebih kepada projek paksa rela la...sbb nya 2org lelaki nih telah dipaksa secara keras oleh mem besar aka ibu mia....dalam erti kata lain kalau xnak join projek mega nih mmg diorg ber2 sj la cari nahas...gah je bunyinya padahal projek besi buruk jgk la korang....muahahhahahah

tp disebabkan masih xlarat nak ngadap pc lelama jd kita tunjuk projek kecil2 je dulu ye .buat pengubat rindu peminat2 diluar sana....hah sudah!!!perasan ada peminat pulak...huh jangan layan ibu mia yg xsedar diri ni!!

tp apa2 pon nak update sket pasal mia yg sekarang makin boleh diharap bab2 mengemas.sume benda nak kemas tp seb baik gak area kesayangan ibu dia xkacau pulak...fuhh selamat...........

sampai hati ibu buat mia camnih...


hasil aktiviti xsihat oleh ibu mia....mandi bedak kan mia

semenjak 2 menjak nih aktiviti menggigit kaki cam aktif lak berlaku...

eh eh ...mia nak adik boy eh???? nanti ibu diskus ngan baba yer
lepas kene aniaya mandi bedak ngan ibu...mia balas dendam balik.mia nak sepahkan beg ibu lak.

mula2 kita bukak zip slow ye...

hah terus jumpa bedak ibu...

ok2 kita cari lagi...

hah lip liner la...

yarkkk apsal rasa xsedap hah
cari benda lain la

eyeshadow nih xbest

hurmmm perfume nih nampak menarik gak...

ok lagi elok kalau masa kita nak cek2 barang tu kepala kita tgk kat tempat lain....so xda la org perasan sgt

hah ni la yg mia cari2 dari td...ehem2 kita nak tgk ibu nih ada duit ke tidak??
ok la dgn jumpa nya barang sasaran so mia x berminat dah ngan hb ibu tu....ok aktiviti tamat disini aje....

3 comments:

Mummy_Sofea said...

alolo mia..nape ibu buat mia cam 2..hehe..tp mia tetap comel n gebu...oo da pndai kemas beg ibu yer..pilih beg duit plak 2...ermm abisla wani...mia da pndai memilih....hehe

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

ya allah mis debab nye kamu...!!!

dah la tu jd tepong gomak di buat dek mama eh.. heheheheeee

~*mrsnzam*~ said...

hi. salam kenal. I suka bby u. sgt comel okeh ;)