Tuesday, October 13, 2009

symia dan headband barunya....

miahahaha tajuk xleh blah la wehhh...meh2 la sini nak tunjuk headband yg baru siap semalam...gigih tul nak jahit tu..sume pakai tangan aje.renda yg kedut2 keliling rose tu sume jahit tangan...jenuh nak siapkan sampai 13 keping.mmg hover n padat ngan bunga2an yg mampu mencairkan hati ibu2 sekelian...
so sapa2 nak tempah headband nih dipersilakan la yer...




muka model yg xmo kasi kerjasama di sesi "mengeshoot"

sebuk nak tgk tv

main cerek "cantik" ibu


hah nganga je

buat muka sedih sbb kene marah ngan ibu...

hb nih bunga penuh sampai belakang ye mummy2 sume


model xberbayar baru nak senyum

lepas nih ada design yg lain lagi...yg nih lagi simple la.ada mummy yg request hb design tu....

7 comments:

Papa @ Mama Zara Sofea said...

wah cantiknyer... persis flower girl la... seswai banget...

Blue Damask said...

cantiknya headband.. sib baik kak ada hero-hero je kalau tak mesti terguda habisss..kalau utk flowergirl mmg sesuai sgtle tu..

Mrs Redzuan said...

wah..wah..makin kreatif wani mereka cipta head band yer...cute sangat

CikMin said...

weeeeee..gewam2 kt mia..cubet byk2 pipi bambam mia......wanie..mia x usek ke barang2 cantik wanie tu eh..

wanie @ suzie said...

mama zara: tq yus

kak iren: seb baik kan kak..ekekek

fiza: kalau syakil tu gegurl harus la fiza pon buat jgk kan

cik min: balik nanti wani cubit dia ok...dia xkacau pon kat area stu...yg penting kawasan tv xleh ada barang

Ana ~ Life's better in Pink said...

wanie..cute nya lah symia ni..akak gerammm lah tgk pipi dia nak gigit boleh tak...nak pulak dia pakai headband yg cun tu..kalau anak akak dulu time baby smpi dah besar ni tak suka pulak pakai apa2 kat kepala..

D'NiES said...

wanie,tq..dah smpai dah yg kiter tmph tu..cntik..
kalo lah ada anak pompuan, maunyer ku tempah mcm2 bentuk dan warna...
ni beli tuk anak kawan..
k..nti kalo nak order kiter emel lah yer