Sunday, October 4, 2009

anak ibu da boleh berdiri...

symia da lama pon boleh berdiri lepas tangan nih....tp xpernah pulak me snap pic dia berdiri.makin lama makin malas pulak nak snap2 pic dia.dulu masa tiap2 bulan pic dia aje yg penuh lam kamera tu.skang nih asek2 pic decoupage ngan headband je ada lam kamera.hehhehe
nih da dapat snap meh la nak buat tayangan perdana sket..ala2 princess lagi..
tp sebelum tu cam biasa ibu mia pon sebuk nak enterprem jugak..heheh tp sipi2 je sbb kalau asek tunjuk 1 body nanti org pengsan lak tgk...maklum le body ala2 adibah nor kan...


tgk le mia xlayan pon ibu dia nak berposing...cehh
jelir lidah lagi ada le

hah terkangkang2 anak ibu berdiri...hahhahahaha sumpah x comel la pic nih...ngan mulut cebik cam tu.ekceli dia dah rimas da masa nih tggu ibu mia bersolek bagai nak rak.....baba mia pon sama naik berpeluh2 tp nak sound ibu x berani kan ...tul x baba???ekekekek

9 comments:

Mummy_Sofea said...

alololo cutenya mia cm ibu dia...da pandai berdiri..bestnya...

Naz-Segalanya disini said...

wah..baru cute mia diri..brapa bln dia start diri lpas tgn?cepat gak mia nih..rikazz 7bln serentak duduk n diri sendiri

nur rabiatul adawiyyah said...

comel nye dier dah berdiri...

SuZiE said...

wakakaka... terkangkang mia.. hehehehe.. mia x capai ke brg2 atas rak tu??? kalo haikal jgn harap le.. sume dia capai.. xleh nk hias rumah...

wanie @ suzie said...

dylla: seb baik cakap mia comei cam ibu dia...muahahah

nazz:sama la mia 7 bulan dah boleh berdiri lepas tangan tp ibu mia nih lembab sket update masa mia da umur 10 bulan huuuuuuu

atul: tggu masa nak berjalan la pulak...

suzie: mia xmain kat kawasan stu..dia suka sepah2 depan tv je so aktiviti menghias umah berjalan cam biasa je

SuZiE said...

wahh... bgusnye mia.. bleh la hias rumah.. Haikal stu rumah dia "mengemas".. Mama dia dah x larat nk kemas.. bile nk jmp ye???

wanie @ suzie said...

kemarin wani cuti .pagi tu p makan kat kak wok lagi.tp suzi mesti keje kan.wani jenguk2 gak la kat kawasan kedai topup yg suzi cakap tu kan tp mana la tau pakai kete apa ke kan...hahah jenguk2 aje la.

SuZiE said...

pkai kereta proton sga jek.. DBD 6617.. rajin tul mkn kat kak wok.. suzie dok ctu pon jrg mkn..

Mummy Fia said...

hahahaaa.. smpi terkangkang mia kene berdiri nunggu ibu bersiap.. napa tak join sekali .. clek sket lipstik tu.. hahahahahaa