Saturday, August 29, 2009

symia 8mos

salam sume...aiyooo letih nya nak sapu sume sawang2 kat blog nih...da berhabuk2 sejak tuannya sibuk.rasanya tahun ,tahun tersibuk yg pernah berlaku pada tuan blog nih....muaahhahaha abes la me dah nak start meroyan dah nih..
dulu hajat di hati nak update selalu pasal mia kat sini..tp hampeh je duk asek tunjuk decoupage pastu la nih asek duk tayang headband..kalau la mia paham mesti dia kecik ati kan coz ibunya xda note apa2 pon pasal dia...hehehh

bila da masuk 8 bulan nih kan mcm2 perkara baru yg jd kat mia..
part yg paling best sekali coz akhirnya me leh tgk si mia tuh merangkak.ingatkan xmerangkak da sicomel nih.mana xnye dari meniarap ke menyulur pastu terus leh bangun duduk sendiri pakej ngan mengesot punggung .heheh.dah pandai duduk mia dah start memanjat pulak...hah mmg dasat sggh asal nampak sofa ke ibu ke baba ke sume dia panjat.


merangkak ala symia....abaikan mia yg berspender je tu


tgk le nih...nak naik atas ibu

.n 1 lagi kipas yg tgh berpusing adalah febret mia yg xleh dilepaskan..tp kalau kipas tu x gerak cam kureng lak dia main..bahaya gile...wahhh pandai ek anak ibu nih..

cam ni la dia wat muka kalau kita xkasi dia main kipas


sebuk nak masuk kan kaki kat celah stereng tu...sabo je la

skang ni lak dah boleh berdiri tanpa pegang apa2 pon.rekod terbaik leh berdiri secara pegun tp disertakan ngan menggigil2 1 badan..abes terketar2 sume lutut ngan punggung mia selama 2 minit 4saat...hahaha jangan main2 k me siap bilang tu.rekod ke2 terbaik 1 minit 35 saat n kedepan 2 langkah...go go u gurlzzz...

yg latest mia da tumbuh gg.2 batang kat tgh bahagian bawah.huhuhu member2 seangkatan mia sume dah bergg2 yg tumbuh,mia lambat kete api sket.xpa kukuh sket gg tuh kan.org kata kalau tumbuh gg cepat sgt nanti gg cepat rosak
.

alamak xnampak gg mia la...tertutup ngan lidah pulak

sapa2 nak tgk mia menari sambil goyang2 kan punggung n tepuk tangan cam org2 dah besar je kalau tgk korang nyanyi je tepuk amai2.so mia akan buat show terhebat.sumpah sgt comei n rasa nak gigit je...hahhahahah malas ar nak upload video mia menari



gigit tepon febret mia...


cover kamera pon sodap jugak


oooo...ibu tgh mengata mia ek


huh malas nak layan...asek nak suh posing je


ni mia dah bosan le nih


hah...tgk lubang idung mia lak


berat mia skang dah 10.8kg..ptt la rasa nak patah pinggang kalau dukung dia.dah mcm pikul beras sekampit 10kg dah.baju2 sume pakai saiz 18 mos.hehehe
kemarin p beli la baju raya kat mia pastu amik saiz L ,yg dasat nya xleh kancing lgsg baju tu..huh dasat anak ibu nih.malam ni nak p tukar la baju tu...adehhhh






1 comment:

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

alolololololoooo comelnya buat memek muke gitu...