Sunday, August 9, 2009

butterfly headband n decoupage dulang & botol kaca

kali nih butterfly + nama...fuhhh lepas siap buat terus kasi mia pakai..... waaaaaaa comeynya...
hahhaha perasan!!! mati la org muntah darah je kalau baca nih...sory ar kamu2 sume...ada yg komen me suka wat besar2 atas pala kan...tp apakan daya dah try wat tecik2 punya kat mia tp cam x kaw2 je.kali nih mmg sengaja pon wat besar2 butterfly tu....

model seksi

model ibu yg setia

posing mengikut kehendak photographer....

tp kalau xmo ikut jd la cam nih

k abes da felt2 nih kita tgk decoupage lak ye...walaupun duk menyebukkan diri wat headband mia tu decoupage xlupa lagi...hehheehe.tisu yg beli berlambak2 tu xkan nak buat lap mulut lak kan...dah la balik umah mil jumaat baru nih mil kasi mcm2 bekas2 tin sekut yg bentuk cantik2 yg belas2 tahun da dia simpan..hahhaha...gigih p selongkar harta karun dia tu nak kasi kat menantu kesayangan dia nih..heheh..tp sume2 tu nanti2 la dulu...kalau nak siapkan sume sekali mahu la me demam kura2 jdnya...layan yg nih je la dulu ek...

sebelumnya dulang besi yg da karat barat...
kasi baju baru sket ....konon2 nak buat shading la tu

bekas kaca nih hadiah kawen dulu..
tp tatau nak guna wat pe so baik kasi baju baru
leh gak dia posing kat ruang tamu kan.

dulu konon2 nak belajar sume2 nih sbb nak isi masa lapang tp skang nih cam xde masa lapang la pulak...asal relex je sket ada je benda nak buat...muahahaha


3 comments:

ayuZack said...

wanie... suka sgt2 la tgk decoupage yang wanie buat nie.. Interested nak belajar la... buleh ke wanie tolong ajo kan.. ayu tgkkan kalo nak beli kat luar.. mak datuk, mahalnyer harga..x berbaloi tau... baik buat sendiri cm wanie nie..

at least leh pilih design ape yang kite nak kan...

tapi ade ker mase nak buat semua nie?? hahaha
berangan tu tinggi sgt tau kenkadang....

SHIMA said...

cantiknya....kenan plak utk raya...ni boleh siapkan dlm masa bape hari? nk order ni...

wanie @ suzie said...

to ayuzack:ekceli harga2 yg ada jual kat kedai tu mmg berbaloi ngan apa yg spttnya...bahan2 nak buat tu pon boleh tahan la mahalnya.tp murah sket la kalau buat sendirin guna bahan2 lama kan.wani pon banyak search kat tenet je nak buat decoupage nih.bahan2 pon sume order on9 je.ayu bagi email nanti wani leh bagitau detail k

to shima:shima ym wani je nanti k